Sera fertőtlenítőszerek

Sera med Professional fertőtlenítőszerek

Az ismert parazitológus Professzor Dr. Heinz Mehlhorn munkacsoportjával (Heinrich Heine Egyetem, Düsseldorf) szorosan együttműködve a sera-nak sikerült egy olyan egyedülálló, rendkívül hatékony és emellett szabadon árusítható készítmény palettát a piacra dobni, amelyeket részben szabadalmaztattunk is. A termékeket elsősorban olyan használóknak ajánljuk, akik gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek, és akik, ha egy speciális betegséget diagnosztizáltak, gyors és specifikus segítséget keresnek a rendkívül hatékony készítményekben. Az ilyen nagy teljesítményű készítmények használata mindig bizonyos mértékű óvatosságot kíván meg. Ezért mindig a mindenkori használati információban foglaltak szerint alkalmazza a kezelést, hogy az biztonságos és problémamentes legyen. Jelenleg a sera med Professional termékcsaládba a következők tartoznak: sera med Professional Protazol, sera med Professional Tremazol, sera med Professional Nematol,sera med Professional Argulol és sera med Professional Flagellol. Ezeknek a szereknek mindegyike optimálisan a professzionális használatot tartja szem előtt és biztosan, hatékonyan és pontosan hat még a legmakacsabb esetekben is.
Néhány területen a professzionális készítmények a jól bevált és megbízható sera  készítmények standard kínálata egészíti ki. Némely másik terület esetén pedig ezek a készítmények ezen a vonalon konkurencia nélkül állnak - a versenytársak vonatkozásában is - és kutatunk tovább…

Kérjük, hogy az egyes betegségekhez olvassa el a részletes leírásokat is, valamint általános használati ajánlásokat.


A tó halait a sera med Professional készítményekkel – kivéve a sera med Professional Argulol-t – csak karantén medencében, és nem magában a tóban szabad kezelni. A súlyosan megbetegedett halak kezelése egy külön medencében költséghatékony (kevesebb szer- és vízfelhasználás) és lehetővé teszi az érintett halak célzott kezelését, valamint a kezelési folyamat pontos felügyeletét. A Flagellol, Protazol, Tremazol és Nematol Professional-készítmények tóbeli alkalmazása ellen szól az is, hogy a kezelés végeztével egy nagy vízcserét (min. 80 %) kell végrehajtani, mivel egyéb esetben fennáll a baktériumvirágzás veszélye, ami oxigénhiányt eredményez. Ilyen baktériumvirágzásra kerül sor, kedvezőtlen körülmények között, amikor a szerekben található nem mérgező oldószerek kerülnek lebontásra. Ezek az oldószerek a készítmények kitűnő hatékonysága miatt elengedhetetlenek. A karantén medence használatakor vegye figyelembe továbbá, hogy a csomagokban található mellékletben megadott kezelési időtartam elégséges, hogy a mindenkori szer a teljes hatékonyságát kifejtse. Ha a szert az előírt időtartamnál tovább hagyja a vízben vagy a vízcseréről teljesen lemond, az nem jár gyorsabb vagy hatékonyabb gyógyulással. Ismételt kezelésre szükség esetén sor kerülhet.
 

Hírdetés

Online

46 vendég