Fittség vízzel – vitaminokkal

Értékes és márkás tápok használata mellett is érdemes a vitaminellátást sera fishtamin és sera activant használatával támogatni. Különösen stressz pl. szállítás rátelepítés, vagy nem a fajnak megfelelő tartás (5 neon még nem raj) emelik a díszhalak vitaminigényét.
A vitaminhiány növeli a halak betegségre hajlamosságát. Gyakran elég egy kis alkalom, hogy engedjük a betegséget kitörni pl. tisztítási munka, új halak telepítése.
 
sera fishtamin

Egy folyékony múlti vitamin készítmény.

•  A stresszes, pl. túltelepítés, kevés búvóhely, túl gyakori gondozás, vagy nem a fajnak megfelelő tartás, esetén a halak erősítésére

•  Új akvárium esetén a halak telepítése előtt és után

•  Szaporulat előtt és után

•  A nevelőtáp vitamintartalmának emelésére növekvő halak esetében. A fiatal halaknak nagyobb vitaminigénye van

•  A gyógyulási folyamat segítésére betegség alatt vagy után

sera fishtamin-t adhatjuk közvetlenül a vízhez. Mégis jobb azonban hetente egy alkalommal az etetés előtt 6-7 cseppet csepegtetni a táplálékra (kérjük a csomagolási mellékletre, figyeljen).
sera activant

A tabletták egy számos vitaminból álló kombinációt tartalmaznak ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

•  A halak vitalitásának, jó egészségének és színpompájuknak támogatására

•  A szaporítás előkészítésére, támogatja az ívási hajlamot

•  Megakadályozza a hiányjelenségeket és segít az újonnan telepített halaknak hozzászokni

Gyenge vagy beteg halakat táplálja közvetlenül egy tabletta sera activant-tal. Ehhez a tablettát tegye közvetlenül a vízbe. A tabletta formájából adódóan a hatóanyagok sokáig megmaradnak, ha levegő és fény nem éri a tablettát. A tabletta a hatóanyagokat lassan és megfelelően adagolva adja le. Sok hal közvetlenül a tablettát szopogatja, és így vesz magához vitaminokat és ásványi anyagokat.
 
Tipp!
Éppen a hidegvízi halak nagyon élénkek, és használnak fel sok energiát. Ezért ajánljuk, hogy egészítse ki a táplálékukat vitaminokkal. Így megelőzi a betegségeket és a hiányjelenségeket. Az aranyhalakat mindenesetben el kell látni vitaminokkal.

Hírdetés

Online

47 vendég