Táplálék fiatal halaknak

sera micron

Por finomságú nevelő táp minden fiatal ikrarakó hal számára, mindaddig, míg el nem érik az újszülött elevenszülő fogasponty nagyságát (kb. 6 mm). Gondoskodik azonban az ivadék tengeri halak, Artemianauplien és az ebihalak gyors növekedéséről.
sera microgran

Táp granulátum kis szájú fiatal halak számára. Finom szemcsézettsége miatt a sera microgran ideális kis lazacok és márnák valamint harcsák, öves díszcsik, törpe tarkasügér, és kis labirintkopoltyus halak számára is.
 
sera mikropan

Nevelőtáp fiatal elevenszülő fogasponty és szájköltő fajok számára. A sera mikropan alkalmas ikrarakó halak kicsinyeinek etetésére amint azok elérték egy újszülött Fogasponty méretét. A sera mikropan gazdag nyers rostokban és ezáltal a halak bélműködését erősíti. A magas kalciumtartalom kedvezőbbé teszi a csontváz növekedését.
sera Artemia

Fiatal és kifejlődött halak egyaránt lelkesen esznek Naupliákat és Artemia-rákokat. A sera által feldolgozott Artemia ikrák az USA Utah államából, a Nagy Sóstóból származnak és válogatott minőségűek. Egyforma kis méretű - fontos a nagyon kisméretű fiatal halak számára - és a garantáltan kiválóan magas kelési arányú. Mint nevelőtáp az Artemia naupliák számára már a harmadik naptól alkalmas a sera micron.
 

Hírdetés

Online

54 vendég