Sera lemezes táp

A következő oldalakon bemutatjuk Önnek a sera tápfajtákat, amik halfajtától függően kiegészítéskén vagy fő tápként kerül etetésre. Hogy milyen terjedelemben kerül egy táp több vagy kevesebb kiegészítésre, függ attól, hogy egy hal csak növényeket, csak húst, vagy növényeket és húst is eszik. További részletes információkat a helyes etetéséről  a sera – Die CD-n talál. A sera – Die CD hallexikonban több mint 120 halfajta és a jelenlegi táp fajták kerültek be.

Sera lemezes táp

sera san

Lemezes táp a színpompa számára a legértékesebb összetevőkkel pl. halfehérje, rákállatok, tengeri algák, és spirulina. A kiegyensúlyozott összetétel és a magas protein valamint vitamin tartalom remek és egészséges növekedést biztosítanak. A sera san javítja a tenyésztési eredményeket, és minden hal szívesen elfogadja.
sera flora

Növényi lemezes táp spirulinával és algával a növényevő halak számára mint a harcsák (pl. Plecostomus), az eleven szülő Fogaspontyok (pl. guppik, plattik, black molly), Malawi ás Tanganyika tavi sügerek (pl. Tropheus) vagy öves díszcsik. Ezeknek a hal fajtáknak sera flora és sera Spirulina Tabs tápot kell adni mint fő táplálék.
 

sera Flocken-Menü

Négy nagy értékű lemezes fajta, díszhalai változatos táplálására. Napi etetésnél ez a minőségi táp gondoskodik az egészségről és a vitalitásról. Tápanyagfajtái: Teljes értékű étel lemezes táp, Zöld táp, Erősítő táp, Szín táp.
 

Hírdetés

Online

39 vendég