A természetes etetés

A természetnek megfelelően etetni sera-val

Minden szemlélődő örül ha a halak a pompás természetes színgazdagságukat mutatják, élénken kergetőznek az akváriumban. Díszhalai jó egészsége nagymértékben függ a helyes táplálástól. A halaknak olyan ételre van szükségük, mint amilyent a saját természetes környezetükben találnak. Amit a halak ott esznek, az rendkívül sokoldalú. Az étlapon szerepelnek többek között rovarok, lárvák, férgek, algák, növények és gyümölcsök. Halfajtól függően vagy több hús, vagy több növény.

A hal egészséges táplálása – sera-val

sera haltápokhoz a 40 alapanyagból csak a legjobbak kerülnek felhasználásra. Ezért a sera haltápok több természetes összetevőt és kevesebb zsírt tartalmaznak, mint a többi szokványos táp.
Különösen gondosan van a multivitaminkomplexum a 
sera tápanyagokban összeállítva. A sera tápanyagokban a C-vitamin és a zsír a megfelelő arányú, ezáltal a halak szervezete a zsírt elegendő mértékben el tudja égetni. Szerv elzsírosodásnak, lustaságnak és sápadt színeknek így semmi esélye! Természetes gyógynövények a sera tápanyagokban, nemcsak mint sok egészséges összetevő szerepelnek, hanem a halaknak ízletes és étvágygerjesztő is.

A legjobb hozzávalók a sera haltápokban

A semleges táplálkozástudományos teszt* a sera haltápokról bizonyítja, a sera összetevők magas minőségét.
Csak az értékes természetes táplálék mint a spirulina-algát tartalmazó sera díszhal táp karotinoid tartalma olyan magas, hogy a díszhalak a színei pompásan ki tudnak fejlődni.

 

Sera díszhal táp:

•  Eleget tesz a legmagasabb követelményeknek
•  Gondoskodik az erőteljes és természetes színképződésről
•  Gondoskodik a halak napi nagy növekedési arányáról
•  A halak szervezete számára jól feldolgozható

Kiindulási állapot
14 nap után
 

28 nap után
42 nap után
 

* A berlini Humboldt egyetem Vízökológiai és belvízhalászati intézet, Haszonállattudományi intézet, FB vízkultúra, Berlin-Friedrichshagen
VITAL-IMMUN-PROTECT-Formula
Állandó csúcsminőség a természetes és egészséges etetésért
 

Kagylók, Daphniák, szúnyoglárvák és más halászati termékek könnyen emészthetők, energia dúsak és természetes táplálékalapot képeznek a díszhalai számára.
 

A paprika és a sárgarépa serkentik az emésztést, és vitaminban is gazdagok. A karotin természetes módon segíti kedvencei színpompájának kialakulását.
 

A spenót és a csalán sok ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Díszhalai életerejét erő-sítik. A boraggó erősíti a vesét és stresszoldó. A szójabab sok fehérjét és lecitint tartalmaz, erősíti a halak ellenálló képességét.
 

A szójabab sok fehérjét és lecitint tartalmaz, erősíti a halak ellenálló képességét.
 

A Bazsalikom javítja díszhalai általános egészségi állapotát. Az Angelika stressz oldó. Az Ánizs javítja az étvágyat és segíti az emésztést.
 

A búza termékek és a búzacsira szénhidráttal és ballaszt anyagokkal dúsítják a tápot.
 

Az értékes spirulina-algák életfontosságú esszenciális aminosavakat, többféle vitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak.
 

Hírdetés

Online

39 vendég