Természetes haleledelek I

A halak helyes etetése a sikeres gondozás alapja. A táplálékigény és a természetes táplálkozási szokások halfajonként különböznek és a táplálék kiválasztásakor figyelembe kell venni ezeket. A minőségileg alacsony értékű táplálék elégtelenül nyílik szét és a halak nem emésztik meg teljesen. Az elégtelen emészthetőség hiánybetegségekhez vezet és erősen szennyezi a vizet a halak ürüléke által. Az alacsony értékű táplálék így elősegítheti az erős alganövekedést.
sera egy széles spektrumú táplálékpalettával kínál halainak kiváló minőségű és természetes változatosságot sok vitaminnal, ásványi anyaggal, nyomelemmel és gyógynövényekkel. Sera eledellel egészséges növekedést, vitalitást és színpompát biztosít halainak.
 
Takarékosan, de lehetőleg naponta többször etesse halait!

Természetes haltáplálékok egészséges keveréke

sera pond bio power-mix: selyemhernyók, bolharákok és vízibolhák - kiegyensúlyozott keverék, mely magas proteintartalommal, telítetlen zsírsavakkal és természetes karotinoidákkal gondoskodik a pompás színekről, vitalitásról és egészséges növekedésről.

Vitalitás és ellenállóerő

A sera pond biogranulátum úszó táplálékrudacskái egészséges, zsírszegény főtáplálékot jelentenek minden 6 cm-nél nagyobb, közepesen nagy vagy nagy tavi hal számára és egész évben adagolható. A tószezon optimális kezdését teszik lehetővé és optimálisan rendelkezésre álló tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat nyújtanak minden tavi hal számára.

 

Kiegészítés a természetes táplálékhoz

A sera pond bioflakes pelyhek minden kisméretű, max. 8 cm-es tavi hal számára gondoskodnak az egészséges egyensúlyról a táplálkozásban, vitaminokkal, búzacsírával és sok további magas tápértékű nyersanyaggal, amelyek a természetes táplálékban nem mindig találhatók meg.

Pompás színek

A sera pond color sticks granulátum növeli minden arany- ás hidegvízi hal színpompáját. A magas tápértékű nyersanyagok kímélő feldolgozása által különösen könnyen emészthető és elősegíti a halak jóllétét és ellenálló képességét.
Minden tavi hal számára a megfelelő táplálék

 

Minden tavi hal számára a megfelelő táplálék

A sera pond mix royal energia- és ballasztanyag-dús golyócskákat tartalmaz hallisztből, gabonakészítményekből és hal melléktermékekből, valamint a spirulina-algából származó természetes karotinból. A vitamindús eledelkeverék gammarus rákokat tartalmaz, ami minden tavi hal számára különleges nyalánkságot jelent.

Kifejezetten tokhalak számára

A kiegyensúlyozott ásványi anyag-, nyomelem- és hozzáadott vitamin tartalom a sera pond stör perlets termékben elősegíti a tokhalak ellenálló képességét és vitalitását.

 

Természetes színek

A sera KOI COLOR növeli a színpompát, a halak jóllétét és támogatja az ellenálló képességet az ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok és a természetes karotin által. A magas tápértékű anyagok kímélő feldolgozása által különösen könnyen emészthető.

A halak az ön kezéből esznek

A sera KOI snack rágcsáló rudak nagyszerű szórakozást nyújtanak a koi-pontyok és más tavi halak számára a táplálkozás során. Éppen annyira nyújtsa a sera KOI SNACK-et a vízbe, hogy a koi tudjon belőle harapni. Kellemes változatosság az étrendben!

 

Főtáplálék: Búzacsíra és spirulina

A sera KOI ROYAL® elősegíti minden koi növekedését és jóllétét. A jó emészthetőség alkalmassá teszi arra, hogy egész évben adagolhassuk.

 
 

Hírdetés

Online

24 vendég