Természetes haleledelek II - KOI

Innováció a sera kutatásaiból: sera KOI Professional® - az első koextrudált eledel

A sera KOI Professional® termékkel a sera kutatói olyan egyedülálló eledelt fejlesztettek ki, amely a koi táplálkozási igényeinek pontosan megfelel mégpedig a méretre, a hőmérsékletre és az évszakra tekintettel.
 
A természetes, magas tápértékű táplálékösszetevőket különböző eljárások során úgy készítik el, hogy semmilyen értékes alkotóelem nem veszik el. Az élelmiszerekkel összehasonlíthatóan a koi-eledeleknél is vannak olyan összetevők, amelyeket kíméletesen, alacsony hőfokon kell kezelni és olyan összetevők is, amelyeknek teljes hatása csak magasabb hőmérséklet esetén mutatkozik meg
A koextrúziós eljárás lehetővé teszi, hogy a külön előállított összetevőket egy gyűrűből és magból álló eledellé kombináljuk - a koi igényeire speciálisan kialakítva a különböző évszakoknak megfelelően.
​Így jó emészthetőség, alacsony vízterhelés és ezáltal kis időráfordítás érhető el a tógondozásban a különböző évszakokban.
 

Gyűrű

A mindenkori évszakra optimalizált eledelkeverék olyan táplálkozáshoz, amelyet a koi természeténél fogva igényel.

Mag

Tartalmazza a sera Vitalimmun-Protect formulát, amely különösen kímélő alacsony hőmérsékletű eljárás során készült. Vitaminokban, természetes ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag. Erősíti az ellenálló képességet, ezáltal csökkenti a betegségekkel szembeni érzékenységet.

 

spirulina-Szinezőtáplálék
8 °C felett

Gyűrű: magas spirulina- és zöldmoszat alga tartalom a színsávok egyértelmű elhatárolására és a selyemfényű színekre. Megakadályozza a koi fehér részeinek csúnya sárgulását
Mag: VIP-formula + különösen magas ásványi anyag és nyomelem tartalom.

Tavaszi-/ őszi táplálék
17 °c alatt

Gyűrű: a különösen könnyen emészthető alkotóelemek megkönnyítik az anyagcserét, gondoskodnak a jó kondícióról és előkészítenek a biztos áttételesre.
Mag: VIP-formula + különösen magas C-vitamin tartalom.
 

Nyári táplálék
17 °C felett

Gyűrű: az energia és a proteinek kiegyensúlyozott viszonya gondoskodik az optimális emészthetőségről és a lehető legjobb növekedésről minimális vízterhelés mellett.
Mag: VIP-formula + fokhagyma

Téli táplálék
12 °c alatt

Alapvető omega-3 zsírsavakkal és csökkentett szénhidrát tartalommal a koi-ponty optimális egészsége érdekében a tél folyamán. Gyorsan lesüllyed a fenékre, ahol a halak télen mozognak és ehető táplálék után kutatnak.
 

Etetés sera KOI Professional® termékkel:

Hírdetés

Online

70 vendég