Algamentesen - egész évben

Az algák a vízben a természetes tápláléklánchoz tartoznak. Sok mikroorganizmus      táplálkozik velük. A tó oxigénellátásához hozzájárulnak az algák. Csak akkor tegyen ellenük, ha túlzott az alganövekedés.
A túl sok alga befolyásolja a többi tónövény növekedését és károsítja a halak egészségét. A túl erős alganövekedés oka többnyire a tápanyagok túlzott kínálata.
 

Éves terv az algamentes tóért

Savas víz elleni biztonság a kiegyensúlyozott, természetes ásványi anyag- és savháztartás érdekében. Mielőtt az algaszereket használná, stabilizálja a vizet a sera pond bio balance termékkel. A tó lakói számára a helyes pH-, KH- és CH-értékek a legfontosabb lételemek közé tartoznak. Különösen az esővíz okoz elsavasodást (pH-csökkenést) a tó vizében.
sera pond bio balance termékkel egyszerűen és gyorsan eléri a helyes KH-érté-ket és elkerüli a pH-zuhanást.

Azonnali segítség az algák ellen

Forróság idején a tavat elárasztja a napfény, és a tápanyagkínálat gyorsan növekszik. Az algák robbanásszerűen szaporodnak. A sera most rendkívül hatékony ellenszert kínál Önnek:
sera pond algenstop* ellenőrzi a kovaalgákat, valamint a zöld- és vörösmoszatokat. A sera pond crystal® hatékonyan eltávolítja a lebegő algákat.

 

sera pond bio humin azonnal csökkenti a fénysugárzást a tóban természetes humin anyagainak köszönhetően. A hatás lágyan és tartósan, biológiailag következik be. Megelőzésre és akut módon jelenlevő zavarosodás esetén is alkalmazható. A sera pond bio humin hal- és növénybarát, és minden tólakó számára kellemes körülményeket teremt.
sera pond bio crystal plus teljesen természetes termékként már néhány nap elteltével folyamatosan borostyánszínű növényi hatóanyagokat bocsát ki és ezáltal csökkenti akár nyolc héten keresztül az alganövekedést.
sera pond bio humin azonnali hatásával és a sera pond bio crystal plus hosszú távú hatásával kiválóan alkalmas arra, hogy egész évben egyszerre alkalmazza őket.
 

Hírdetés

Online

34 vendég