A hüllők megfelelő táplálása

A hüllők természetesnek megfelelő táplálása

A legjobb eledel hüllők számára

sera reptil Professional Herbivor és a sera reptil Professional Carnivor újszerű, koextrudált hüllőeledelek. Ezzel az innovációval a sera kutatóinak sikerült különbözően kezelt tápanyagokat egy termékben egyesíteni. A különálló előállítás után a tápanyagokat koextrudálással egy gyűrűvé és egy maggá összesítik, de nem keverik. Az eledelgyűrű tartalmazza az energia és a protein optimalizált arányát. Az eledelmagot egy különlegesen kímélő alacsony hőmérsékletű eljárással készítik és többek között vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz.

sera reptil Professional Herbivor egy természetesnek megfelelő főtáplálék a növényevő hüllők, pl. a szárazföldi teknősök és leguánok számára.
Eledelgyűrű:
Gondoskodik a magas tápértékű proteinekkel és zsírokkal történő ellátásról, amit egy speciális rostokban gazdag keveréknek köszönhet több mint 20 válogatott gyógynövényből.
Eledelmag:
Gondoskodik a létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal történő ellátásról kiegyensúlyozott arányban, valamint algákkal az ellenálló képesség érdekében. Az optimális kalcium/foszfor-arány egészséges csont- és páncélfejlődéshez vezet.
sera reptil Professional Carnivor egy természetesnek megfelelő főtáplálék minden húsevő hüllő, pl. a vízi teknősök számára.
Eledelgyűrű:
Gondoskodik a magas tápértékű proteinekkel és zsírokkal történő ellátásról.
Eledelmag:
Gondoskodik a létfontosságú vitaminokkal és ásványi anyagokkal történő ellátásról kiegyensúlyozott arányban, valamint algákkal az ellenálló képesség érdekében. Az optimális kalcium/foszfor-arány egészséges csont- és páncélfejlődéshez vezet.
 

Eledel minden vízi teknős és gyík számára

sera raffy P természetes eleség állatokból és növényi adalékokból áll. Úszó eledel stickek a napi etetéshez
sera raffy I gammarusmix gammarus-rákokat, szardellát és garnélarákokat tartalmaz – ez is egy ínyencfalat a szárazföldi teknősöknek. Ideális felváltva a sera raffy P és sera raffy Mineral termékekkel való etetésre.
 

Ínyencség vízi teknősöknek
sera raffy Royal csak természetes kis halakból áll, amelyek a természetben a vízi teknősök legfontosabb táplá-lékforrását jelentik.
Nevelőtáplálék vízi teknősök és más hüllők számára
sera raffy Baby-Gran kiegyensúlyozott nevelőtáplá- lék a gyorsan növekvő fiatal állatok számára. A tápanyagok és ásványi anyagok optimális aránya gondoskodik az egészséges növekedésről és megelőzi a hiánybetegségeket.
 

Ásványi anyagokban gazdag eledel teknősöknek
sera raffy Mineral lét- fontosságú ásványi anyagokat, vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz az egészséges fejlődés érdekében. Az úszó eledelstickek kiválóak vízi és szárazföldi teknősöknek egyaránt
Növényi eledel szárazföldi teknősök és növényevő hüllők számára
sera raffy Vital ízletes és rostokban gazdag keverék gyógynövénygolyókkal és eledeltablettákkal, amelyeket a
növényevő hüllők kiválóan fogadnak.
 

Hírdetés

Online

31 vendég