Keresés

Szavazások

Melyik sera termékkategória az Ön kedvence?

Cikkek

 

garnélák és rákok
az aranyhalas akvárium
 
tengervízi akvárium
így etessük díszhalainkat
 
egészséges akváriumi halak
így rendezem be az akváriumomat
 

 

sera Nature

Az Interzoo 2018 kiállításon a sera bemutatta a Nature díszhal táplálékcsaládját. 

News-BeitragNature-Futter

A már jól megszokott és bevált lemezes táplálékok kerültek módosításra, aminek köszönhetően létrejött egy természetes összetevőkből álló, teljes mértékben tartósítószer és színezék mentes táplálékcsalád. De mindezeken felül, mindegyik eledel még kiegészítésre került az adott halfajnak megfelelő, értékes tápanyagokkal. 

A természetes összetevők amik számítanak

Az egészséges táplálkozás nemcsak az embereknél, de a halaknál is rendkívül fontos.
A jó minőségű élelmiszer nem csak az egészség de a megfelelő emésztés alapja is. A halak által könnyen megemészthető táplálék kevésbé szennyezi a vizet, így jobb életkörülményeket és tartósan tiszta vizet eredményez. A tudomány jelenlegi állása szerint a természethez közeli, változatos étrend a lehető legjobb védelmet nyújtja a hiánybetegségek kialakulása ellen. A vitaminok, pigmentek, antioxidánsok, komplex másodlagos növényi anyagok, valamint a prebiotikumok és probiotikumok hasznos és lényeges anyagok egy eleségben. Jelenlegi tudományos eredmények szerint elsősorban a természetben előforduló anyagok (pl. astaxanthin) vannak különösen kedvező hatással a jólétre, betegséggel szembeni ellenállóképességre és a hosszú élettartamra. Az astaxanthin-t a Haematococcus algából állítják elő és nem csak antioxidáns, de fokozza a termékenységet, immunerősítő hatása van, valamint fokozza a díszhalak színét is. A szintetikus astaxanthin-nal összehasonlítva a természetes nyersanyag jobb eredményeket mutat.

A rovarliszt magas minőségű fehérjeforrás

A Vipan Nature és a Goldy Nature rovarlisztet tartalmaz, amely megfelel a díszhalak természetes táplálkozási spektrumának. De vannak további okai is, amiért rovarlisztet használunk a díszhaltápban: A katonalegyekből (Hermetia illucens) származó étel gazdag fehérjében, nagyon könnyen emészthető a díszhalak számára és megfelelő tápanyagprofilt biztosít.

A krill gazdag karotinoidokban a természetes színfokozásért

A GVG-Mix Nature-ben, a GVG-Mix marin Nature –ben és a San Nature –ben is magas százalékban található Krill (világítórák). A Krill nem csak színfokozó hatású, de ezzel egyidőben növeli az élettartamot és fokozza az ívásra való hajlamot. Ezek a tulajdonságai teszik a Krill-t ideális hozzávalóvá a színfokozó tápokhoz, mint a San Nature. A szárított, egész rákok hozzáadásával a GVG-Mix Nature és GVG-Mix marin Nature táplálékok gazdagok természetes ásványi anyagokban és nyomelemekben, javítják a díszhalak egészségét és termékenységét.

Természetes spirulina

Az értékes, természetes spirulina, emelt arányban található meg a Flora Nature növényi táplálékban. A Spirulina alga olyan planktonszervezet, ami jól illeszkedik a díszhalak természetes táplálkozási spektrumához. Nevezhető valamiféle „szuper élelmiszernek” is, mivel megfelelő koncentrációban nem csak elválasztott, ragyogó és tiszta színeket eredményez, hanem magas minőségű növényi fehérjét, értékes omega zsírsavakat, rengeteg vitamint, valamint ásványi anyagokat és nyomelemeket biztosít a halak számára.

Keresse webáruházunkban az új sera Nature családot:

Hírdetés

Online

42 vendég