Sera teljes értékű – természetes ételek

Az értékes élő táplálékállatok a sera-nál értékőrző mélyhűtött vákuumban szárítják. A rövidítés FD az angolból átvett “Freeze Dried”. A táplálékállatokat feldolgozásuk előtt gondosan megtisztítják. Így semmi betegség nem hordoznak, és a természetes vitaminok a kímélő feldolgozásnak köszönhetően messzemenőkig megmaradnak. A sera FD tápfajták nem csak valódi nyalánkságok díszhalainak, hanem nélkülözhetetlenek a természetnek megfelelő kiegyensúlyozott tápláláshoz. Az FD tápfajták rendszeres hozzáadása a fő táplálékhoz, gondoskodik az egészséges és pompás díszhalakról.

sera FD Rote Mückenlarven

Támogatja a díszhalak vitalitását és a fiatal halak egészséges növekedését.

Kérjük figyeljen arra, hogy a Tropheus fajokat nem szabad szúnyoglárvákkal etetni.

sera FD mixpur

A műzli minden díszhal számára tartalmaz egy kiegyensúlyozott keveréket a sera FDRote Mückenlarven, Tubifex, Artemia Shrimps és Daphnien. temékekből Ideális keverék majdnem minden akvárium számára.

Kérjük figyeljen arra, hogy a Tropheus fajokat nem szabad szúnyoglárvákkal etetni.

 
sera FD Tubifex

Különösen sok fehérjét tartalmaz, és alkalmas minden húsevő hal számára mint erősítő táp. Ezek közé tartoznak pl. a lazacok, a rablóharcsák, a cichlidek közép és délAmerikából valamint a páncélos harcsa
sera FD Artemia Shrimps

A törékeny Salinen-rákok sok természetes karotint tartalmaznak, ami a díszhalak színpompáját növeli. A protein, zsír és természetes rostok kiegyensúlyozott aránya a sera FD Artemia Shrimps-et az egészséges haltáplálás ideális építőkövévé teszi. Ideális kiegészítő táp, minden húsevő halnak.
 
sera FD Daphnien

Magas ballasztanyag, protein valamint ásványi anyag tartalma segíti a bélműködést és az emésztést. Etessen a sera FD Daphnien táppal néha.

sera FD Krill

Karotinban gazdag rákféle, amelyik az óceánban él és planktont eszik. Ez a táp nagyon gazdag proteinben és ezért ideális a halakat felerősíteni, és az ívási készséget növelni. A sera FD Krill értékes kiegészítő minden igényes hal étlapján.

 

 

Hírdetés

Online

37 vendég