Sera chips és tabletta tápok

sera Plankton Tabs

Ideális táp plankton evő halak és más alacsonyabb rendű állatok számára tengervízi akváriumban. Kiemelkedik magas gondosan feldolgozott természetes plankton és spirulina-alga tartalmával. A sera Plankton Tabs édesvízi akváriumokban is protein gazdag finomság a harcsák és öves díszcsik számára.
sera O-nip

A kívánt tabletta táp minden édesvízi és tengervízi hal és más alacsonyabb rendű állat számára, 50 %-ban értékes lemezes táplálékból és 50 %-ban mélyhűtött – vákuumban – szárított táplálékállatokból áll. Tapassza a sera O-nip tablettát ujjhegyének enyhe nyomásával az akvárium falára. Az aromás illat az elbújtan élő halat is előcsábítja.
 
sera Wels-Chips

Speciális táp mindenfajta harcsa, szívó vagy ráspoly szájú, számára, a harcsák szükségletére alapozva, amik táplálékukat a talajról vakarják le. Egyidejűleg összeszednek többek között az emésztéshez szükséges fa részeket. Kifejezetten ezen pompás halak számára a sera Wels-Chips fűzfakéreg és égerfa összetevőket is tartalmaz. Struktúrájában nagyon szilárd és nem esik szét a vízben hosszabb idő után sem.

sera viformo

Fő táplálék tabletta formában harcsák és öves díszcsik számára. A magas növényi összetevők kívánt táppá teszik.

 
sera Spirulina Tabs

Különösen értékes tablettatáp 20 % spiru-lina-algából valamint válogatott növényi összetevőkből mint plankton, tengeri moszat, spenót, és értékes lágyszárú növények. Egészséges változatosság a pl. guppik, plattik, xifó, black molly, keletafrikai sügereknek, és a harcsák számára.
 
 

Hírdetés

Online

52 vendég